Cursus Reanimatie, defibrilleren en Heimlich

Deze informatie is niet meer actueel!
Voortgezette opleiding reanimatie, defibrilleren en Heimlich, gegeven door ene deskundige trainer brandweerzone geeft de opleiding, op vraag van velen en na het succes van deze workshop in 2016 div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } ...

Wanneer

  • 18 maart ’19 (ma)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 5,00 (Gratis voor leden Landelijke Gilde Westrode en de KVLV, € 5 voor niet-leden.)

Waar

naam
Parochiehuis
adres
JAN HAMMENECKERSTRAAT 351861 Wolvertem

Info

Voortgezette opleiding reanimatie, defibrilleren en Heimlich, gegeven door ene deskundige trainer brandweerzone geeft de opleiding, op vraag van velen en na het succes van deze workshop in 2016

Na een succesvolle workshop in 2016 is het tijd om alles nog eens te herhalen en op te frissen. De workshop gaat dieper in op reanimatie, defibrilleren, maar ook het Heimlich maneuver zal worden uitgelegd en uitgetest.

Om mensen met een hartstilstand echt te kunnen redden en dus hartveilig te zijn, moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer.

Je verstikken is vervelend, maar meestal onschuldig. Als je je verslikt of iets inslikt waardoor je ademhalingswegen helemaal afgesloten worden, kan het wel ernstig zijn en kan je zelfs stikken. Hopelijk is er dan iemand in de buurt die het Heimlich manoeuver kan toepassen.
Reserveren is verplicht
jan.cloots@skynet.be of via telefoon 0496 87 71 31
Alle activiteiten