Lieven Tavernier Kwartet

Deze informatie is niet meer actueel!
“Je hebt baas boven baas en de grootste baas van het Nederlandstalige lied is zonder twijfel Lieven Tavernier.” Henny Vrienten (Doe Maar) Jaar na jaar staan Eerste Sneeuw en De Fanfare Van Honger en Dorst hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de Lage Landenlijst tot de lijst met beste Belgische liedjes. Lieven Tavernier schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te ...

Wanneer

  • 16 maart ’19 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kassa: 22,00 €; VVk & Abo3: 20,00 €; Abo6: 19,00 €; Abo10: 18,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

“Je hebt baas boven baas en de grootste baas van het Nederlandstalige lied is zonder twijfel Lieven Tavernier.” Henny Vrienten (Doe Maar)


Jaar na jaar staan Eerste Sneeuw en De Fanfare Van Honger en Dorst hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de Lage Landenlijst tot de lijst met beste Belgische liedjes. Lieven Tavernier schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te brengen.

En hoe! Vroeger moest je hem hardhandig het podium opduwen, ondertussen nam hij zelfs een live-cd. In februari 2019 stelt hij zijn nieuwste cd “Oude regenbogen” voor in de Handelsbeurs met een 13-koppig strijkorkest.

Met drie geweldige muzikanten brengt hij in GC de Muze van Meise een greep uit zijn indrukwekkende repertoire.


Lieven Tavernier: gitaar en zang
Gijs Hollebosch: mandoline en dobro
Yves Meersschaert: piano
Klaas Delvaux: cello

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten