Paasrestaurant Levedale

Deze informatie is niet meer actueel!
Levedale is een woon- en begeleidingscentrum voor volwassen vrouwen en mannen met een lichte, matige of ernstige beperking. Om onze dienstverlening nog beter uit te bouwen organiseren wij op zaterdag 23 maart vanaf 17.30u en op zondag 24 maart vanaf 11.30u reeds voor de 21ste keer ons enige echte PAASRESTAURANT met een heerlijk menu (visbord - lamsmenu - kip) aan een eerlijke prijs. Levedale ...

Wanneer

  • 23 maart ’19 (za)
    van 14.30 u tot 22.00 u

Waar

naam
Willy Vandenberghecentrum
adres
Nieuwelaan 98 (parking Zwembad De Wauwer)1860 Meise

Contact

website
http://www.levedale.be

Info

Levedale is een woon- en begeleidingscentrum voor volwassen vrouwen en mannen met een lichte, matige of ernstige beperking. Om onze dienstverlening nog beter uit te bouwen organiseren wij op zaterdag 23 maart vanaf 17.30u en op zondag 24 maart vanaf 11.30u reeds voor de 21ste keer ons enige echte PAASRESTAURANT met een heerlijk menu (visbord - lamsmenu - kip) aan een eerlijke prijs.

Levedale is een woon- en begeleidingscentrum voor personen met een lichte, matige of ernstige beperking.
Wij willen aan alle bewoners een kwaliteitsvolle begeleiding bieden, gebaseerd op een goed uitgebouwde dienstverlening.

Momenteel begeleiden wij een 65-tal bewoners en cliënten in onze vestigingen in Meise-Wolvertem, Grimbergen, Merchtem en Londerzeel-Steenhuffel./>
Levedale is geen “ver-van-mijn-bed-show”.
Neen, het zijn de gemeenten Meise, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Merchtem en Grimbergen die van bij het begin betrokken waren en nu nog steeds zijn vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur. M.a.w. ieder van ons werkt een stukje mee aan Levedale.

Daarom willen wij u graag de nodige aandacht vragen voor onze volgende activiteit:
Op zaterdag 23 maart vanaf 17.30u en op zondag 24 maart vanaf 11.30u organiseren wij reeds voor de 21ste keer ons enige echte PAASRESTAURANT in W. Vandenberghecentrum, Brusselsesteenweg 71a, Meise.

Wij gaan we er opnieuw samen tegenaan om u te verwennen met een heerlijk menu aan een eerlijke prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten