Tweedaagse workshop Botanisch Tekenen in de Plantentuin Meise

Deze informatie is niet meer actueel!
Botanisch tekenen is het zo natuurgetrouw mogelijk natekenen van planten, bloemen en vruchten. De gerenommeerde botanisch tekenares Anita Walsmit Sachs geeft tweemaal een tweedaagse cursus botanisch tekenen (30+31 maart en 26+27 oktober) aan zowel gevorderde tekenaars als aan beginnende tekenaars. De cursisten krijgen zoveel mogelijk individuele begeleiding tijdens de cursus, zodat iedereen op ...

Wanneer

  • 26 oktober ’19 (za)
    -
    27 oktober ’19 (zo)

Prijs

€ 130,00 (Basisprijs: € 130.00)

Waar

naam
Plantentuin Meise
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

Botanisch tekenen is het zo natuurgetrouw mogelijk natekenen van planten, bloemen en vruchten. De gerenommeerde botanisch tekenares Anita Walsmit Sachs geeft tweemaal een tweedaagse cursus botanisch tekenen (30+31 maart en 26+27 oktober) aan zowel gevorderde tekenaars als aan beginnende tekenaars. De cursisten krijgen zoveel mogelijk individuele begeleiding tijdens de cursus, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan werken.

Tekenaars met weinig ervaring in botanisch tekenen krijgen vooral instructie over botanisch tekenen. Gevorderde botanische tekenaars maken een kleine botanische tekening met potlood en aquarel. Daarbij komen kleurenleer en aquareltechnieken aan de orde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten