Wondersteboven

Deze informatie is niet meer actueel!
Doe je ogen eens dicht. Niet gluren! Kom maar voorzichtig mee… Nu mag je piepen: verrassing! In het uniek decor van een wonderlijke plantentuin gaat er elke dag een nieuwe wereld voor je open. We sluipen door de plantenserres, verstoppen ons voor gevaarlijke wezens en ontdekken elke dag nieuwe planten en dieren. De plantentuin lijkt wel een groot sprookjesbos. Elke dag is een feest vol ...

Wanneer

  • 13 augustus ’19 (di)
    -
    15 augustus ’19 (do)

Prijs

€ 170,00 (Basistarief: 170,00 €)

Waar

naam
Plantentuin
adres
Nieuwelaan 381860 Meise

Info

Doe je ogen eens dicht. Niet gluren! Kom maar voorzichtig mee… Nu mag je piepen: verrassing! In het uniek decor van een wonderlijke plantentuin gaat er elke dag een nieuwe wereld voor je open. We sluipen door de plantenserres, verstoppen ons voor gevaarlijke wezens en ontdekken elke dag nieuwe planten en dieren. De plantentuin lijkt wel een groot sprookjesbos. Elke dag is een feest vol ontdekkingen met kleine en grote spelen en kleine en grote wauw-momenten.

- ONTDEKVAKANTIE -
De 'Wondersteboven' vakantie staat helemaal in het teken van het prikkelen van verbeelding bij kinderen. Ze gaan op ontdekking in het unieke decor van de aangeklede plantentuin. Onze begeleiders voorzien fantasierijke spelen en activiteiten tijdens deze week. De vakantie eindigt op donderdag 15 aug. met een gezellige picknick, waarmee we het festival in gang trappen. Daarna sluit je als ouder, familie of vriendje van aan om samen te genieten van het unieke WonderWeekend familiefestival, de partner waarmee we deze vakantie aanbieden.

De vermelde prijs is inclusief ticket voor de festivaldag van WonderWeekend (do 15 – vrij 16 aug.). Kinderen moeten vergezeld worden door minstens 1 volwassene tijdens WonderWeekend. Tickets voor ouders, zussen, broers, familie, vriendjes van, … boek je samen bij de inschrijving via onze website. Meer informatie over WonderWeekend, vind je op deze website: www.wonderweekend.be.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAX. DEELNEMERS: 18

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten