Jazzlab classes: een kwarteeuw jazz

Deze informatie is niet meer actueel!
JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. 'Jazz is hot' en niet alleen in België. Van de acid jazz die de jaren '80 en '90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie ...

Wanneer

  • 14 maart ’19 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 24,00 (Basistarief: 24,00 €)

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 441860 Meise

Info

JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. 'Jazz is hot' en niet alleen in België. Van de acid jazz die de jaren '80 en '90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie lessen de beste albums, muzikanten, stijlen en mengvormen van de afgelopen 25 jaar onder de loep.
Docent: Frederik Goossens

Opgelet! Deze vorming bestaat uit 3 samenkomstmomenten: 14, 21 en 28 maart. Je schrijft in en betaalt voor de hele reeks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten