Improfeten: Op eigen risico

Deze informatie is niet meer actueel!
De Improfeten is een professioneel improvisatietheatergezelschap. De acteurs brengen een humoristische voorstelling waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf, ook de muziek wordt ter ...

Wanneer

  • 15 februari ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Waar

naam
GC de MUZE van Meise
adres
Brusselsesteenweg 671860 Meise

Info

De Improfeten is een professioneel improvisatietheatergezelschap. De acteurs brengen een humoristische voorstelling waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf, ook de muziek wordt ter plekke bedacht. Hilarisch en ontroerend, fascinerend en onvergetelijk.
De Improfeten bestaat uit één muzikant en vijf acteurs waaronder Christophe Stienlet die je kan kennen van o.a. de film en het tv-programma 'Foute Vrienden'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten