4Hoog: Stekeblind: EXTRA VOORSTELLING

Deze informatie is niet meer actueel!
Stekeblind is een verhaal van liefde, een 'Romeo en Julia' voor kleuters. Een verhaal over Egel en Mol die blind zijn voor elkaars verschillen en graag dicht bij elkaar willen zijn. Maar dat kan pijn doen, want samen in één bed liggen blijkt moeilijker dan gedacht. Een verhaal over iets willen, over iets moeilijk kunnen, over iets proberen, over dapper volhouden. 4Hoog is een Gents ...

Wanneer

  • 24 februari ’19 (zo)
    van 14.30 u tot 15.30 u
  • 24 februari ’19 (zo)
    van 16.30 u tot 17.30 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €)

Waar

naam
GC de MUZE van Meise
adres
Brusselsesteenweg 671860 Meise

Info

Stekeblind is een verhaal van liefde, een 'Romeo en Julia' voor kleuters. Een verhaal over Egel en Mol die blind zijn voor elkaars verschillen en graag dicht bij elkaar willen zijn. Maar dat kan pijn doen, want samen in één bed liggen blijkt moeilijker dan gedacht. Een verhaal over iets willen, over iets moeilijk kunnen, over iets proberen, over dapper volhouden.
4Hoog is een Gents jeugdtheatergezelschap onder artistieke leiding van Frans Van der Aa en maakt voorstellingen voor kinderen, met een focus op kleutertheater. Voor deze voorstelling schreef Frans samen met Raf Walschaerts (Kommil Foo en medeoprichter van 4Hoog) de tekst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten