Jo Vally: unplugged

Deze informatie is niet meer actueel!
Eind 2017 ontving Jo Vally de Loftrompet van MENT TV die uitgereikt werd door minister-president Geert Bourgeois. Met een 40-jarige muzikale carrière heeft deze Meisenaar dan ook een oeuvre om ú tegen te zeggen. Ter ere van dit jubileum trekt Jo Vally de theaters in. Pakkende verhalen en anekdotes worden afgewisseld met akoestische en herwerkte versies van zijn grootste hits en minder bekende ...

Wanneer

  • 26 april ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 26,00 (Basistarief: 26,00 €; Kassa: 28,00 €; Vvk & abo3: 26,00 €; Abo6: 25,00 €; Abo10: 25,00 €)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Info

Eind 2017 ontving Jo Vally de Loftrompet van MENT TV die uitgereikt werd door minister-president Geert Bourgeois. Met een 40-jarige muzikale carrière heeft deze Meisenaar dan ook een oeuvre om ú tegen te zeggen. Ter ere van dit jubileum trekt Jo Vally de theaters in. Pakkende verhalen en anekdotes worden afgewisseld met akoestische en herwerkte versies van zijn grootste hits en minder bekende parels waaronder 'Mooi is het leven', 'Aan alle vrouwen', 'Lieveling waar en wanneer', en vele andere. Laat je door Jo Vally in vervoering brengen in een unieke, akoestische en intieme setting. Zo heb je hem nog nooit gehoord!
Op 26 april is het Lokale Helden - de hoogdag van de muziek. In heel Vlaanderen en Brussel krijgen lokale artiesten een podium aangeboden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten