Infoavond: provinciale groepsaankoop

Deze informatie is niet meer actueel!
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met hun groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, 3Wplus, IGO, PajoPower, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug. De groepsaankoopactie van 2017 richtte zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook in 2018 kan je nog intekenen op deze groepsaankoop. Daarbij komt nog een groepsaankoop voor ...

Wanneer

  • 24 mei ’18 (do)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeente Meise
adres
Tramlaan 81860 Meise

Info

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met hun groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, 3Wplus, IGO, PajoPower, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

De groepsaankoopactie van 2017 richtte zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook in 2018 kan je nog intekenen op deze groepsaankoop. Daarbij komt nog een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie en ramen. 3Wplus en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente een aantal lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.
Kiezen voor de provinciale groepsaankopen zonnepanelen en/of dakisolatie is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.
Interesse in isolatie en ramen? Kom vrijblijvend naar de infosessie in jouw gemeente op donderdag 24 mei 2018 om 20u in het gemeentehuis (administratief centrum).
Interesse in zonnepanelen? Kom naar een van de infosessies in één van je buurgemeenten (www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop).

Op de infosessies krijg je info over de campagne, de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan je alvast kennismaken met de aannemers en installateurs.

Meer info:
Katrien Vervloet & Ine Renson
groepsaankopen@3wplus.be
02/451.53.85

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten