Tweedehandsbeurs

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
De 2dehandsbeurs heeft als doel zomerkledij (ook communiekledij, strandkledij) voor de leeftijd 0-16 jaar, speelgoed, materiaal (fietsen, bedjes, parken, buggy's enz.....) te verkopen.Dit betreft een anonieme verkoop.Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met je naam, adres en lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen. Ook ...

Wanneer

  • 04 maart ’18 (zo)
    van 13.00 u tot 15.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
De Zonnebloem
adres
Karel BAUDEWIJNSLAAN 261861 Wolvertem

Info

De 2dehandsbeurs heeft als doel zomerkledij (ook communiekledij, strandkledij) voor de leeftijd 0-16 jaar, speelgoed, materiaal (fietsen, bedjes, parken, buggy's enz.....) te verkopen.Dit betreft een anonieme verkoop.Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met je naam, adres en lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen.

Ook dit voorjaar organiseren wij, De Gezinsbond van Meise, op zondag 4 maart 2018 van 13u tot 15u in zaal de Zonnebloem, Karel Baudewijnslaan 26 in 1861 Wolvertem een tweedehandsbeurs van zomer, strand, communie kledij (0-16j)veel merkkledij, speelgoed en babymateriaal. Iedereen is van harte welkom en de ingang is gratis. Dit betreft een anonieme verkoop. Heb je ook nog mooie spullen die je wilt verkopen,stuur dan een mail naar 2hbmeise@telenet.be met vermelding van je naam, adres en je lidnr. Leden van Meise hebben voorrang voor inschrijvingen.
Alle activiteiten