Kerstboomverbranding met nieuwjaarsdrink

Deze informatie is niet meer actueel!
Landelijke Gilde Westrode organiseert traditiegetrouw de jaarlijkse kerstboomverbranding in de parochietuin achter het parochiehuis in de Jan Hammeneckerstraat. Elke Westrodenaar wordt samen met zijn familie en vrienden uitgenodigd om vanaf 19 uur samen met de leden van de Landelijke Gilde te klinken op het nieuwe jaar. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } ...

Wanneer

  • 06 januari ’18 (za)
    van 19.00 u tot 23.00 u

Waar

naam
parochiehuis
adres
Merchtemse stwg 121861 Wolvertem (Meise)

Info

Landelijke Gilde Westrode organiseert traditiegetrouw de jaarlijkse kerstboomverbranding in de parochietuin achter het parochiehuis in de Jan Hammeneckerstraat. Elke Westrodenaar wordt samen met zijn familie en vrienden uitgenodigd om vanaf 19 uur samen met de leden van de Landelijke Gilde te klinken op het nieuwe jaar.

Landelijke Gilde Westrode wenst je een zalige kerst, een gelukkig en gezond Nieuwjaar en nodigt je uit op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Het bestuur nodigt iedereen uit om, bij een ‘natje’ (verschillende jenevers, kerstbier, chocomelk, …) en een ‘hapje’ (soep, spek, wafels) elkaar de beste wensen voor een ‘gelukkig en gezond 2018’ over te maken. Wij zorgen alvast voor het nodige ‘licht en warmte’ zodat je gezellig kan bijpraten over de voorbije feestdagen en elkaars goede voornemens voor het nieuwe jaar.
Alle activiteiten