Premies en toelagen voor senioren

Deze informatie is niet meer actueel!
Of je nu in een woonzorgcentrum een serviceflat of gewoon thuis woont, als je ouder wordt lopen de kosten die je uitgeeft aan verzorging snel op. Je kan echter ook genieten van heel wat tegemoetkomingen. Veel mensen, zowel ouderen als zorgverleners, zijn zich hier onvoldoende van bewust en missen zo heel wat ondersteuning. Om je hierbij te helpen, organiseert de gemeentelijke Seniorenraad in ...

Wanneer

  • 15 maart ’18 (do)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
administratief centrum
adres
Tramlaan 81861 Wolvertem (Meise)

Contact

Telefoon
02 892 21 80
e-mail
despil@ocmwmeise.be

Info

Of je nu in een woonzorgcentrum een serviceflat of gewoon thuis woont, als je ouder wordt lopen de kosten die je uitgeeft aan verzorging snel op. Je kan echter ook genieten van heel wat tegemoetkomingen. Veel mensen, zowel ouderen als zorgverleners, zijn zich hier onvoldoende van bewust en missen zo heel wat ondersteuning.
Om je hierbij te helpen, organiseert de gemeentelijke Seniorenraad in samenwerking met de sociale dienst van het OCMW Meise en de dienst maatschappelijk werk van de CM Sint-Michielsbond een infosessie. Je krijgt er meer info over welke praktische en financiële ondersteuning je kan krijgen als oudere of mantelzorger en hoe je die kan aanvragen. Ook kom je meer te weten over thuiszorg. Na de toelichting kan je vragen stellen.
De infosessie gaat door in de Raadzaal van het Administratief Centrum. De infosessie is volledig gratis. Inschrijven is niet nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten