Dag van de Natuur: handen uit de mouwen in de Beemden

Deze informatie is niet meer actueel!
Geen lente- maar een herfst-schoonmaak. Zo kan je de Dag van de Natuur noemen. We gaan dit jaar aan de slag in natuurgebied de Beemden in Wolvertem:  we snoeien, maaien, ruimen op, ... Er is werk voor jong en oud. De Dag van de Natuur is een ideaal moment om kennis te maken met wat natuurbeheer zoal inhoudt. De lokale vrijwiligers zijn het kloppende hart van Natuurpunt. Zij koesteren de ...

Wanneer

  • 19 november ’17 (zo)
    van 09.00 u tot 16.00 u

Waar

naam
Natuurgebied De Beemden
adres
Driesstraat1861 Wolvertem

Info

Geen lente- maar een herfst-schoonmaak. Zo kan je de Dag van de Natuur noemen. We gaan dit jaar aan de slag in natuurgebied de Beemden in Wolvertem:  we snoeien, maaien, ruimen op, ... Er is werk voor jong en oud.

De Dag van de Natuur is een ideaal moment om kennis te maken met wat natuurbeheer zoal inhoudt. De lokale vrijwiligers zijn het kloppende hart van Natuurpunt. Zij koesteren de natuurgebieden, ook bij jou in de buurt. Kom eens een kijkje nemen en steek een handje toe.

Wie komt helpen, kan 's middags aanschuiven voor een kop lekkere soep en een broodje of een drankje. 

Afspraak op zondag 19 november in de Beemden. Volg de wegwijzertjes vanaf het kruispunt Driesstraat en Verbindingsweg. Parkeren kan je op de parking van de sporthal. Zorg voor werkkledij en werkhandschoenen. Bij regenweer: laarzen!

Alle activiteiten