Gemeente Meise ?
Aanbevelen Bookmark Contacteer Welkom op de website van de Gemeente Meise

U bent hier: Sport

Sportdienst
De sportraad
Sportinfrastructuur
Lessenreeksen
Sportverenigingen
Sportregio
Foto's
Activiteiten
Uitslagen gemeentelijke sportevenementen

Recreatlon

INSCHRIJVEN KAN HIER!!

Sportkaderopleidingen 2014

Bij uw gemeentelijke sportdienst kan u gratis de brochure ‘ sportkaderopleidingen 2014’ krijgen. Deze brochure biedt een waaier aan mogelijkheden om zich in diverse sporttakken als aspirant-initiator, initiator, instructeur B en trainer B  of trainer A verder te bekwamen.
Zo zijn de clubs, die gebruik maken van gediplomeerde trainers, in staat om hun dienstverlening aan zowel de competitieve als de recreatieve sporters te verbeteren en daardoor zal de kwaliteit van de sportbeoefening zelf verbeteren.
Bovendien gebeurt de toekenning van gemeentelijke toelagen aan sportclubs hoofdzakelijk op basis van kwaliteitszorg en jeugdopleiding.
Meer info : www.bloso.be/vts

De Sportdienst op Facebook

Wenst u op de hoogte blijven van wat er op de sportdienst gebeurd? Maak ons dan snel bevriend op facebook en krijg alle info als eerste in je mailbox. 

Sportdatabank Vlaanderen: unieke gids in het Vlaamse sportlandschap

De Sportdatabank Vlaanderen bevat de gegevens van nagenoeg 17.000 sportclubs aangesloten bij een erkende Vlaamse sportfederatie.
Je vindt dus ongetwijfeld een sportclub in je buurt die de sporttak of discipline van je keuze aanbiedt.
Voorlopig zijn geen gegevens opgenomen van sportclubs die niet bij een erkende Vlaamse sportfederatie zijn aangesloten, zoals bv. heel wat fitnessclubs. 

Ook de gegevens van alle erkende Vlaamse sportfederaties, sportraden, sportdiensten, … en sportinfrastructuur worden op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke manier ter beschikking gesteld.

Het Bloso actualiseert zelf permanent de gegevens waar nodig.
Als gebruiker kan je zelf ook aanpassingen en aanvullingen aan sportorganisaties melden of suggesties doen ter verbetering van de Sportdatabank Vlaanderen:
•via het formulier Nieuwe sportclub melden
•via het formulier 'Meld foutieve gegevens m.b.t. deze organisatie' (gekoppeld aan de detailgegevens van elke sportorganisatie)
•via mail naar sportdb@bloso.be.

G-sportbrochure

Vanaf heden is de G-sportbrochure op de sportdienst verkrijgbaar.
Hierin vindt u een overzicht van het sportaanbod in Vlaams-Brabant voor personen met een handicap.
De brochure kan u aanvragen via sport@meise.be.   

Mountainbike-, Fiets en wandelgidsen

Onze mountainbikeroute is te bekijken op volgende link:

http://www.bloso.be/sportpromotie/mountainbikeroutes/pages/groupview.aspx?group=2565&ProvincieGroepID=2540&GemeenteGroepID=2565

In samenwerking met de 9 gemeenten uit de regio Noord-West werd er een  prachtig overzicht  opgesteld van alle mountainbike-, fiets- en wandelroutes. Binnnekort kan je de overzichten hieronder raadplegen per gemeente. Voorlopig kan je terecht bij de desbetreffende gemeente.
Fietsgids
Mountainbikegids
Wandelgids